Krankšvester se priključio bogatom line up-u humanitarnog koncerta u Starom Petrovom Selu
23. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Krankšvester se priključio bogatom line up-u humanitarnog koncerta u Starom Petrovom Selu

Najpopularniji hip hop dvojac u regiji, Krankšvester, nastupit će 23. rujna na humanitarnom koncertu “Diži se, Roy Batty” u Starom Petrovom Selu.

Već prije su objavljena imena ovog koncerta, Sara Renar, Lovey Quinces, Defiant, Kein Engel (Rammstein Tribute Band), Cojones i The Bambi Molesters, a obzirom da su poznati surf rockeri, Bambi Molestersi, bili primorani otkazati nastup zbog nepremostivih razloga, organizatori su krenuli u potragu za novim imenom kako bi popunili ovu “rupu” u programu. U samo nekoliko dana uspjeli su dogovoriti nastup poznatog dvojca iz Krankšvestera.

Tako će Sett i 3ki Still obogatiti ovaj već bogati program humanitarnog koncerta kojeg organizira mlada ekipa kako bi financijski pomogla teško bolesnom prijatelju Mariju Žalcu koji je nedavno doživio dva moždana udara i od tada je nepokretan i ne može govoriti.

Iza Krankšvestera su ove godine vrhunski nastupi, prije svega na Sea Star festivalu u Umagu, a potom na UFO-u u Osijeku i nedavno na Ferragosto Jamu u Orahovici gdje su održali najvjerojatnije najbolji koncert ikada.

Vidimo se 23. 9. u Društvenom domu Staro Petrovo Selo!

Foto: Nikola Knežević