Dvojac Popmaché remiksirao Mariju Žeželj i “Dance Like Nobody’s Watching”
28. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dvojac Popmaché remiksirao Mariju Žeželj i “Dance Like Nobody’s Watching”

Marija Žeželj predstavlja remiks debitantskog singla „Dance Like Nobody’s Watching“ u suradnji s dvojcem Popmaché.

Mlada i talentirana regionalna YouTube zvijezda – Marija Žeželj, u ljetne mjesece je zakoračila objavom svog debitantskog singla “Dance Like Nobody’s Watching”, koji je predstavila početkom lipnja. Pjesma je u vrlo kratkom roku postigla izniman uspjeh – videospot od objave broji više od 11 milijuna YouTube/VEVO pregleda, a osvajao je i vrhove trending lista na YouTubeu u Hrvatskoj i Srbiji, ali i u zemljama poput Švicarske, Austrije, Njemačke, Švedske. Singl je postigao i odličan uspjeh na MTV Domaćica listi, gdje je proveo ukupno 10 tjedana!

Kraj ljeta također je u znaku ovog uspješnog debi-singla – naime, Marija fanovima za kraj ljetnih mjeseci pjesmu predstavlja i u novom glazbenom ruhu, Popmaché Remixu. Austrijski producentski dvojac Popmaché, kojeg čine Andreas Grass i Nikola Paryla, zajedno s Marijom je oblikovao njen singl “Dance Like Nobody’s Watching”, a svoju kreativnost i entuzijazam oko ove pjesme dodatno su usmjerili i u kreiranje njenog remixa.

Marija Žeželj rođena je 1999. godine u Novom Sadu. Ova iznimno talentirana mlada djevojka je u samo nekoliko godina uspjela ostvariti uspjeh u svim svojim interesima – njen osobni beauty/lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regiji, prošle je godine objavila svoju prvu knjigu naslova „Moj slatki život“ za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koju ekskluzivno zastupa Model Scouting Office dobila je i priznanje The Look Of The Year 2016 World Beauty Award.

Početkom ožujka Marija je s predstavnicima Universal Music-a ušla u glazbeni studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču (autorski tim zaslužan za eurovizijski singl Nine Kraljić – „Lighthouse“) te započela i svoju glazbenu karijeru! Rezultat toga je njen singl prvijenac „Dance Like Nobody’s Watching“, čiji prateći videospot redateljski potpisuje Marcella Zanki.

Odrasla sam u obitelji u kojoj je glazba bila sastavni dio svakodnevice, a sada sa 17 godina postala sam dio velike Universal Music obitelji, što me ujedno ispunjava radošću i čini ponosnom. Moj prvi singl „Dance Like Nobody’s Watching“ za mene će biti uspješan kakav god odjek u javnosti imao. On je kruna mojih dječjih maštanja i želja, snova o uspjehu koje su postigle moje omiljene glazbene zvijezde. Hvala Universal Music Serbia na ukazanom povjerenju. Prepustite se glazbi i plešite kao da vas nitko ne gleda“ – rekla je Marija Žeželj.