Petar Nižić iz showa “Zvijezde” predstavio prvi singl i videospot
28. kolovoza 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Petar Nižić iz showa “Zvijezde” predstavio prvi singl i videospot

S današnjim danom hrvatska estradna scena je bogatija za još jednog umjetnika. Riječ je o mladom talentiranom splitskom pjevaču i skladatelju Petru Nižiću.

Svoje pjevačke i izvođačke kvalitete već je dokazao nastupom pred milijunskom publikom u RTL Showu “Zvijezde”, a izlaskom singla prvijenca dokazuje se kao skladatelj i tekstopisac na kojeg se mora računati u budućnosti. Da je to sigurno tako, dokazuju mnogi epiteti i pohvale koje dobio od poznatih kolega s estradne scene (Toni Cetinski, Massimo, ..).

Pjesma “Držiš dah” koja izlazi u izdanju “OHHO Records” nije samo singl prvijenac. Ona nosi sa sobom poruku i emocije koje Petru mnogo znače.

Sam Petar za pjesmu kaže: “Pjesmu sam napisao ocu prije nego je umro. Kad se naglo razbolio i kroz tu bolest kako se borio, prolazio kroz sve to i ja skupa s njim…i osobno je njemu posvećujem. Ali i svi ljudi koji se nalaze u nekoj teškoj situaciji mogli bi se pronaći u pjesmi i nekako prebroditi tu tešku situaciju sa vjerom da postoji nada”.

Pjesma je snimlljena u srpnju ove godine u Splitu. Mix i aranžman potpisuje priznati glazbeni aranžer Leo Škaro, dok su ga vokalno pratile djevojke iz grupe Simplicity, Antea Zure i Juliana Ujević. Za mastering je bio zadužen Saša Novak.

Video za pjesmu je sniman u Splitu u mjesecu kolovozu pod vodstvom Vatroslava Divića, koji je bio zadužen i za montažu. Kvalitetom kadrova i slike Petar uspijeva prenijeti svoje emocije i pobuđuje svakog tko ga pogleda na meditiranje. Svakako za preporučiti.

Izvor: OHHO Records