Dobitnik Grammyja Allan Slutsky ponudio suradnju mladoj hrvatskoj pjevačici Bernardi Bruno
29. kolovoza 2017.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

Dobitnik Grammyja Allan Slutsky ponudio suradnju mladoj hrvatskoj pjevačici Bernardi Bruno

Svojim odličnim nastupom na šibenskom festivalu (Večeri dalmatinske šansone Šibenik) mlada i talentirana pjevačica Bernarda Bruno pokazala je da se trud i upornost uvelike isplate.

Šibenska publika Bernardu je primila iznimno srdačno i toplo u obje večeri. U prvoj je večeri otpjevala svoju uspješnicu iz 2014. „Olujna noć“, a sutradan je predstavila i svoju novu pjesmu „Ti i ja“ s kojom je krenula u osvajanje radio postaja.

Njezin fantastičan nastup pratio je i Allan Slutsky, dobitnik Grammy-a za produkciju i aranžman, inače voditelj orkestra na Broadway-u. Bernarda ga je oduševila svojim vokalom te joj je dao komplimente za izvedbu, prepoznajući njen talent. No, tu priča ne prestaje pa je tako nakon usmenih komplimenata po završetku festivala u Šibeniku, Bernarda dobila i konkretnu ponudu za suradnju s Allanom Slutskyjem. O čemu se točno radi, saznat će se uskoro, a Bernarda je izjavila kako i same komplimente ovog svjetski poznatog i nagrađivanog producenta smatra velikim uspjehom.

Bernardin novi pop-singl „Ti i ja“ je nastao u suradnji s odličnim timom kojeg čine Duško Rapotec Ute koji se pobrinuo za skladbu, aranžman, ali i za produkciju zajedno s Ivom Popeskićem, dok je Robert Pilepić u suradnji s Bernardom radio na stihovima pjesme.

Mlada glazbenica je nastupila posljednja na festivalu čime joj je ukazana čast da zatvori 20. festival u Šibeniku, a ovih dana ponovo ulazi u studio gdje će snimiti i englesku verziju pjesme „Ti i ja.“

Svaka čast Bernarda!