Jedna od najluđih i najbrutalnijih serija ikada, “Black Mirror”, vraća se na male ekrane!
2. rujna 2017.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Jedna od najluđih i najbrutalnijih serija ikada, “Black Mirror”, vraća se na male ekrane!

Onaj tko je gledao seriju “Black Mirror” složit će se s naslovom, a onaj koji nije samo će se na sve nasmijati. Probaj pogledati barem jednu epizodu pa se onda pokušaj nasmijati.

“Black Mirror” ili kako ju zovem, serija koja proriče budućnost, polako se približava četvrtoj sezoni za koju je za sada objavljen teaser trailer. Sudeći prema njemu, nova sezona nam donosi 6 epizoda, a u kojima će se naći i neka poznata lica iz serija. Prva sezona je objavljena na Channel 4, a potom je Netflix preuzeo distribuciju kao što će to biti slučaj i s četvrtom sezonom.

U pitanju je znanstveno-fantastična satirična psihološka triler-drama koja bi u neku ruku mogla biti i realna. Teško je sve za opisati, ali oni koji su gledali znaju o čemu govorim. Svaka epizoda ima svoju temu, druge glumce, sadržaj i strukturu. Opis najbolje govori – sve su epizode o tome kako trenutno živimo i kako bi mogli živjeti u sljedećih 10 minuta ako smo nespretni.

S oduševljenjem očekujem novu sezonu ove, po meni, jedne od najboljih serija svih vremena, ako ne svih vremena, onda barem jedno dulje vrijeme. Serija je to nakon koje ćete razmišljati o njoj barem nekoliko dana ili tjedana.