My Baby predstavili treći spot aktualnog albuma – “Sunflower Sutra”
2. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

My Baby predstavili treći spot aktualnog albuma – “Sunflower Sutra”

Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby predstavila je spot za pjesmu “Sunflower Sutra”, treći singl posljednjeg studijskog albuma “Prehistoric Rhythm”.

Singl je u dobro poznatom ritmu grupe My Baby, koja je publiku diljem svijeta osvojila jedinstvenim “zaraznim” melodijama. Video je koncipiran u tri dijela, a svaki od njih prati priču kineskog horoskopskog znaka članova benda. Svaki horoskopski znak traži svoj smisao kroz moćan ples i na kraju sva tri člana benda predstavljaju svoj “novootkriveni smisao”. Odličan spot režirala je Ayla Spaans.

My Baby se za nešto više od dva mjeseca vraćaju na zagrebačku pozornicu u sklopu festivala Reflektor, a nastupaju u Tvornici kulture 11. studenog. Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio album “Prehistoric Rhythm”. Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine. Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivala u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Festival Reflektor u studenom ove godine osim My Baby dovodi Public Service Broadcasting, Triggerfinger i brojne druge bendove.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete nabaviti još danas (1. rujna), a od 2. rujna do 10. studenog će za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna, dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ulaznice možete nabaviti na entrio.hr

Organizator koncerta je YEM.