Protagonisti koncerta “The Beatles story” sutra u Zagrebu na after work mini partyju
4. rujna 2017.
Music Box (2878 Članci)
Podijeli

Protagonisti koncerta “The Beatles story” sutra u Zagrebu na after work mini partyju

Povodom velikog sepktakla “Remember Yestreday – The Beatles Story” koji će se održati 13. listopada u KC Dražen Petrović, glavni protagnosti priče sutra dolaze u Zagreb!

»Remember Yesterday« multimedijski  je spektakl koji nas provodi kroz glazbu jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizualnom i scenskom produkcijom, uz glazbene profesionalce međunarodnog renomea.

Cjelokupnom dojmu spektakla pridonijet će dojmljiva scenografija koja prati sve faze benda Beatles, simfonijski orkestar te mnogobrojni plesači i plesačice. No u glavnoj ulozi će se naći jedan od najpoznaijih Beatles tribute bandova – The Backwards – koji sutra dolaze održati mini koncert u centru Zagreba, i družizi se s fanovima Beatlesa.

Promocija i mini koncert održat će se u “Novoj ploči”, Bogovićeva 5 u 18.30h. The Backwards već 20 godina nastupa kao Beatles tribute band a njihova posebnost je što spadaju pod grupaciju McCartney. Također, dali su si truda naučiti prepjev jedne Beatles pjesme na hrvatskom jeziku, a kako to zvuči, saznat ćete sutra.