Jura Stublić i Film slave 30. rođendan albuma “Sunce sja” u Tvornici kulture
5. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Jura Stublić i Film slave 30. rođendan albuma “Sunce sja” u Tvornici kulture

Jura Stublić i grupa Film se nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine vraćaju u Tvornicu kulture 27.  listopada (od 21 sati), gdje će skupa s fanovima proslaviti 30. rođendan albuma “Sunce sja!”.

“Sunce sja!” prvi je album kojeg su objavili nakon brojnih promjena u grupi 1987. godine, a sadrži nekoliko uspješnica među kojima se posebno ističu “Srce na cesti”, “Sjećam se prvog poljupca”, “Ivana”, “Dom” i “Valovi”. Album je objavljen za diskografsku kuću Jugoton, a u to vrijeme Jura Stublić i Film oduševljavali su svojim nastupima te su bili jedan od najslušanijih bendova, a još danas pune dvorane i rasprodaju koncerte diljem Hrvatske i regije.

Jura Stublić jedan je od najpoznatijih vokala na ovim prostorima, a osim proslave rođendana jednog od njihovih najboljih albuma, skupa s grupom Film će publici predstaviti presjek najvećih hitova.“Pjevajmo do zore“, „Dobre vibracije“, „Ljubav je zakon“, „Bili cvitak“, „Doći ću ti u snovima“, „Mi nismo sami“ , „Chicago“ samo su neke od pjesama Jurinog impresivnog repertoara kojeg zagrebačka publika uvijek rado prihvaća.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta će cijena biti 80 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture