ABBA Real Tribute se vraćaju u Zagreb! Budite i vi dancing queen!
9. rujna 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

ABBA Real Tribute se vraćaju u Zagreb! Budite i vi dancing queen!

I 45 godina kasnije, pjesme najpoznatijeg švedskog benda svih vremena, ABBA, i dalje pjevaju i mladi i stari. Jedan od najvećih pop fenomena svih vremena dobit će svoju tribute večer u subotu, 23. rujna.

Nakon što je ABBA REAL TRIBUTE iz Beograda dva puta napunila Vintage Industrial, ne sumnjamo kako će i ovaj put izgledati. Te subote svi će biti dancing queens! Bitno za spomenuti je da ove godine album ‘The Album’ slavi okruglih 40 godina od kako je objavljen 1977., a obilježio ga je jedan od ultimativnih hitova – Take a chance on me! Zato 23. rujna take a chance on Savska 160!

Osnovana 1972. ABBA je najuspješnija švedska pop grupa te također jedna od najpopularnijih grupa na svijetu koja je ikada postojala. Kvartet je bio formiran kroz prijateljstvo, kasnije i ljubavne veze,  Bennyja Anderssona i Björna Ulvaeusa u paru s Anni-Frid Lyngstad i Agnethom Faltskog. Njihove pjesme su bile jako popularne diljem svijeta od sredine sedamdesetih do početka osamdesetih. ABBA je otišla u povijest kao jedan od najvećih sastava u povijesti glazbe, sa zaradom koja se broji u stotinama milijuna dolara. Procjenjuje se da su do sada prodali oko 360 milijuna nosača zvuka širom svijeta što ih nakon The Beatlesa čini najprodavanijom grupom na svijetu svih vremena.Ulaznice

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji i mogu se nabaviti po cijeni od 10 kuna za studente i 20 kuna za ostale.