Seal predstavio dvije nove pjesme i najavio album jazz i swing klasika!
18. rujna 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Seal predstavio dvije nove pjesme i najavio album jazz i swing klasika!

Seal se vraća s novim albumom, koji će nositi naziv „Standards“, a bit će kombinacija njegovog unikatnog vokala te jazz i swing klasika. 

S iščekivanog izdanja Seal je objavio čak dvije pjesme – „Luck Be A Lady“ te „It Was A Very Good Year“, koje je originalno izveo Frank Sinatra. Novo izdanje očekujemo 10. studenog.
Osim pjesama Franka Sinatre, Seal će u nešto drugačijem tonu oživjeti i pjesme Elle Fitzgerald („I’m Beginning to See The Light“) i Nine Simone („I Put A Spell on You“), a novo izdanje odlučio je stvarati s legendarnim glazbenicima koji su svojevremeno s istima i nastupali. Sealu su se na novom albumu pridružili glazbenici kao što su pijanist Randy Waldman(Frank Sinatra, Paul Anka), basist Chuck Berghofer (Ella Fitzgerald, Ray Charles) i bubnjar Greg Fields (Quincy Jones, Stevie Wonder).

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da su aranžman i produkciju iščekivanog izdanja „Standards“ oblikovali britanski producent Nick Patrick, višestruko za Grammya nominiran aranžer Chris Walden te legendarni Don Murray. Album je sniman u United Studios koji su osnovali Bing Crosby i Sinatra te u slavnom Capitol Records studiju u Los Angelesu, gdje su Frank Sinatra, Nat „King“ Cole, i mnogi drugi stvorili neke od najvrjednijih glazbenih izdanja tog vremena.

U karijeri dugoj 30 godina, Seal je prodao više od 30 milijuna nosača zvuka te broji nekolicinu GrammyBrit te Ivor Novello nagrada, a o novom izdanju kaže: „Ovo je album koji sam oduvijek želio snimiti. Odrastao sam slušajući tu glazbu tako da je ovo ostvarenje snova. Bila je istinska čast surađivati s ljudima koji su svirali s meni najdražim glazbenicima, i snimati na mjestu gdje je čarolija prvi put nastala“.

Popis pjesama:
Luck Be A Lady
Autumn Leaves
I Put A Spell on You
They Can’t Take That Away From Me
Anyone Who Knows What Love Is
Love For Sale
My Funny Valentine
I’ve Got You Under My Skin
Smile
I’m Beginning To See The Light (featuring The Puppini Sisters)
It Was A Very Good Year