Slow Motion Suicide u novoj akustičnoj epizodi [noir.am sessions]
19. rujna 2017.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Slow Motion Suicide u novoj akustičnoj epizodi [noir.am sessions]

Sve popularniji zagrebački bend Slow Motion Suicide gostovao je u novoj akustičnoj epizodi [noir.am sessions], u sklopu koje su odsvirali četiri pjesme sa svog istoimenog debitantskog albuma.

Radi se o pjesmama “Castaway”, “Fool on the inside”, “Make Believe” i “November”, a kako zvuče možete provjeriti u nastavku:

U sklopu Sound Temple Studija, koji je ujedno poslužio kao savršena kulisa za žanr ovog mladog banda, Slow Motion Suicide je unio dašak raznolikosti u [noir.am sessions] glazbeni katalog. [noir.am sessions] je idejni projekt Tonija Juričića kojeg pokreće u ožujku 2015. godine s ciljem da u maniri room sessiona, domaćoj i stranoj publici predstavi indie (nezavisne) glazbene snage iz regije. Karakteristike koje obilježavaju vizualni aspekt ove vrste sessiona je snimanje u crno-bijeloj tehnici, one-takeovi, pijana kamera i posebno odabrana lokacija snimanja kako bi dodatnu podigla atmosferu glazbe koju ugošćujemo. Originalno začeta kao potpuno akustičan koncept, [noir.am] se tijekom dvije godine razgranao u specijalna i live izdanja.

Slow Motion Suicide su u veljači ove godine predstavili sjajni album prvijenac pred rasprodanom Tvornicom kulture, nakon čega su nastupali diljem Hrvatske i regije. Publika ih je tijekom ljeta mogla poslušati na INmusic festivalu, Exit festivalu, Toochepinu i Vintage Industrial Baru, gdje se nakon akustičnog koncerta u srpnju ove godine vraćaju u punoj električnoj postavi 12. listopada. Bend će nastupati i 7. listopada u kninskom klubu A3, a trenutačno pripremaju novi singl i spot, kao i turneju po Hrvatskoj, ali i Europi.