Portugalski The Black Wizards i IMP iz Belišća u Vintageu
20. rujna 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Portugalski The Black Wizards i IMP iz Belišća u Vintageu

Iz Portugala u Vintage Industrial Bar stiže četverac THE BLACK WIZARDS kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske heavy fuzzadelic glazbe.

Domaća podrška stiže iz Belišća – IMP, zanimljiv heavy stoner bend koji je bio u hibernaciji nekoliko godina, a s ovim koncertom najavljuju novi smjer i novi odličan materijal!

Rođeni u digitalnoj eri, ovo četvero analognih rockera iz The Black Wizards svira jako zanimljiv mix heavy fuzz glazbe. Bez preglumljavanja i pretjerivaja, sviraju iskreni blues prefarban fuzzom. Inspiraciju vuku iz perioda 60-ih i 70-ih: Jimi Hendrix, Cream, Black Sabbath, ali na svoj način. Definitivna preporuka ukoliko želite vidjeti energičan live koncert.

Joana, Paulo, Helena i João imaju jedan EP – FUZZADELIC, kojeg su izdali početkom 2015., a već krajem iste godine izbacuju studijski debi album LAKE OF FIRE, preko Raging Planet kuće, a za 1. rujna su najavili izlazak novog albuma WHAT THE FUZZ!, kojeg će i premijerno predstaviti u Vintage Industrialu.

Ako volite heavy rock s dozom 70-ih, presvučen sa moćnim bluesy vokalima, ova djeca Zeppelina i Sabbatha će sigurno zadovoljiti vaše apetite.

Ovo će bit nešto što će vam definitivno uljepšati četvrtak 21. rujna u Savskoj 160!

SATNICA:
20:00 vrata
21:30 IMP
22:30 The Black Wizards

Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna dostupne su i sutra dok će na ulazu u klub karta iznosi 55 kuna.