Počinje 6. sezona Good Vibrationsa – na otvorenju američki Slaves i zagrebački Pale Origins
21. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Počinje 6. sezona Good Vibrationsa – na otvorenju američki Slaves i zagrebački Pale Origins

Šesta sezona klupskog programa Good Vibrations započet će u ponedjeljak, 16. listopada u Močvari, a čast da ju otvore pripala je američkom post hardcore bendu Slaves kojima će se pridružiti zagrebački Pale Origins.

Ulaznice će koštati 45/60 kuna, a informacije o pretprodaji bit će dostupne uskoro. Najvažniji novitet u sezoni 2017/18 je da program više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krejam prošle godne objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.