Six Pack uz pomoć benda Pičke vrište sprema punk spektakl u Regeneratoru!
21. rujna 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Six Pack uz pomoć benda Pičke vrište sprema punk spektakl u Regeneratoru!

ZCUK Regenerator će u subotu, 30. rujna ugostiti pank velikane Six Pack, a u Zaboku će im se tom prilikom pridružiti i zagrebački pankeri nestašnog imena, Pičke Vrište. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Six Pack je okupljen krajem 1994. od ljudi različitih muzičkih usmjerenja koji su tada činili bazu punk rock scene Smederevske Palanke. Oformili su sastav koji će nekoliko godina kasnije postati, po mišljenju mnogih muzičkih kritičara i publike, jedan od najpoticajnijih i sasvim sigurno jedan od najboljih pank rok sastava na Balkanu. Prepoznatljiv po izuzetno energičnom, a opet melodičnom načinu izražavanja, priznat zbog inteligentnih tekstova i poznat po savršenoj atmosferi na svojim nastupima, Six Pack je jedan od prvih underground bendova s ovih prostora koji je probio granice svoje matične zemlje i svira redovno po cijeloj regiji, ali i šire (Nizozemska, Grčka). Svakako su jedan od najpopularnijih  srpskih bendova u Hrvatskoj, a zašto je tomu tako sigurno će pokazati i ovom prilikom.

Pičke vrište se drže na okupu od 2011. godine.Totalno različitih ukusa u glazbi, ali vrlo sličnih ukusa u drugim stvarima. Izbacili  su album ”Nedovršena priča” krajem 2014. kojem je prethodio demo. Strasti, emocije i entuzijazam ulijevaju u svoje pjesme, a u grlo što god je pri ruci. Za ekipu koja u Zabok misli doći vlakom, vlak vozi redovnom linijom iz Zagreba (glavni kolodvor) u 19:20, a iz Zaboka za Zagreb vlak kreće u 04:23. Avantura HŽ-om traje cca 1 sat (u svakom smjeru).

Realizaciju koncerta omogućuju Grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.

Foto: Nikola Knežević