VIDEO: Mel Camino predstavili novi singl “Terasa”
23. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

VIDEO: Mel Camino predstavili novi singl “Terasa”

Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja singl “Terasa”, drugi najavni singl četvrtog studijskog albuma “Kad? Sad!”.

Glazbenu produkciju potpisuje Mark Mrakovčić, autori glazbe su Viktor Grabar, Tomislav Tonković i Zoran Smoljanović, tekst je napisao Zlatko Majsec, a aranžman su zajedničkim snagama napravili Mark Mrakovčić i cijeli sastav Mel Camino. Za pjesmu “Terasa” je snimljen efektan, dinamičan, duhovit, neuobičajen i “stripovski” videospot, koji uz standardne snimke sadrži i mnogo animiranih dijelova. Spot je režirao Mislav Muretić, a snimio Dario Hacek, uz asistenciju Morane Belančić.

Terasa je pjesma nastala u jednom dahu nakon što smo terasu omiljenog nam birca, punu čulnih podražaja svih vrsta i namjena, zamijenili našom podzemnom buksom bez prozora. Naglo odsječeni od sreće koja nas je prožimala u vanjskom svijetu punom prekrasnih žena, cvrkuta ptica, sunca, ića i pića, iz čiste smo kompenzacije napravili pjesmu koja obiluje svim navedenim momentima. Njen upečatljiv riff i zarazan refren slušatelju brzo penetriraju u uho i zadrže se u njem sve dok odande ne izađu. Pjesmu je, baš kao i ostatak nadolazećeg albuma „Kad? Sad!“  snimio i producirao Mark Mrakovčić.  Spot, koji je mitsko čudovište – polu strip polu video, režirao je Mislav Muretić, a njegove je ideje kamerom popratio Dario Hacek uz asistenciju Morane Belančić.” – kažu dečki iz Mel Camina.

Mel Camino je objavio tri studijska albuma – “Kapadokija” (2010.), “Kolumbo svoje duše” (2013.)  i “Avion bez uzletne piste (2014.), a najavnim singlom “Novo vrijeme” i pjesmom “Terasa” najavljuje četvrti studijski album “Kad? Sad!” koji izlazi 2018. godine.

Mel Camino možete poslušati (akustično) uživo u utorak, 3. listopadu u zagrebačkoj knjižari Rockmark, gdje će nastupiti u programu “Akustika”, u sklopu festivala “Velika rock eksplozija #10”. Priliku da čujete nabrijani, električni Mel Camino imate već 12. listopada u klubu “Katran” u finalu Karlovačko RockOff festivala.