Bow vs Plectrum kao posebni gosti Gibonniju u Areni Zagreb
25. rujna 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Bow vs Plectrum kao posebni gosti Gibonniju u Areni Zagreb

Dvojac Bow vs Plectrum pridružit će se Gibonniju na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, a koji  će biti održan u listopadu ove godine. 

Gibonni će održati veliki koncert u Areni Zagreb 21. listopada s početkom u 20 sati, a kojeg medijski pokriva i Music Box. Na koncertu će mu se pridružiti i dvojac Bow vs Plectrum, odnosno Filip Novosel na tamburici i Tihomir Hojsak na kontrabasu.

Ulaznice za sektore Fan Pit i Loža su RASPRODANE! Svi VIP posjetitelji (VIP lože, VIP saloni i VIP BS) imaju osiguran parking u garaži Arene Zagreb. Posjetitelji za VIP lože i VIP salone dizalom iz garaže imaju direktan pristup ložama i salonima, dok posjetitelji za VIP BS dizalom iz garaže izlaze na 1.katu gdje će biti dočekani od strane tehničkog osoblja i prepraćeni do sektora VIP BS. Posjetitelji koji imaju Fan Pit ulaznice ulaze na redovne ulaze te će na ulazu u sektor C116 od tehničkog osoblja dobiti narukvice sa kojima će moći pristupiti Fan Pit zoni.

U prodaji su još ulaznice za brojne sektore i parter, a detalje potražite na ticketshop.hr.

Prije druženja s Gibonnijem, a kao što smo već i objavljivali, duo će se zaputiti u Kinu, gdje će 1. i 3. listopada 4. listopada nastupiti u Jinchengu, a 6. listopada su u dvorani Kulturne palače nacionalnih manjina u Pekingu. Prije koncerta u Areni 15. listopada s Gibonnijem će nastupiti i u HNK-u u Splitu, a u studenom ih očekuje gostovanje u Beču u Austriji.

Foto: Promo