U KSET dolazi alternativni jazz orkestar Mimika
26. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

U KSET dolazi alternativni jazz orkestar Mimika

U četvrtak, 19. listopada, u KSET ponovo stiže Mimika, alternativni jazz orkestar koji će sve znatiželjne i ljubitelje jazza oduševiti skladbama Maka Murtića.

Mimiku je u Londonu osnovao skladatelj i saksofonist Mak Murtić, i tamo se razvila u jedan od najaktivnijih umjetničkih orkestara, kojeg su sačinjavali glazbenici iz cijeloga svijeta. Od nedavno, Mimika Orkestar je baziran u Zagrebu,  gdje ga čine naši ponajbolji i najaktivniji jazz glazbenici. Mimika izvodi Murtićevu originalnu glazbu organiziranu u obliku konceptualnih suita u kojima se na autentičan i svjež način isprepliću tradicionalni i suvremeni jazz, progresivni rock, folklor, suvremena klasika i live elektronika.

Nakon uspješnog koncerta Mimika Orkestra u veljači ove godine, ne propustite povratnički koncert u KSET-u na kojem će vas Mimika povesti na mistično putovanje kroz fuziju svojih prethodnih projekata i novih skladbi.

Ulaznice za koncert moći će se nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 30 kn, a na ulazu će koštati 40 kn. Ulaz se otvara u 20 h, a detalji o satnici i početku pretprodaje bit će objavljeni na Facebook eventu.

Foto: Fotosekcija KSET-a