Nova #svježasrijeda – irski talent Dermot Kennedy i singl “Moments Passed”
27. rujna 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Nova #svježasrijeda – irski talent Dermot Kennedy i singl “Moments Passed”

U ovotjednoj Svježoj srijedi predstavljamo irskog talenta Dermota Kennedyja i njegov singl „Moments Passed“ – predivnu mješavinu njegovog snažnog vokala te poetičnog i slikovitog pisanja, a s produkcijskim potpisom britanskog glazbenika i producenta Careya Willettsa.

Nova pjesma premijerno je predstavljena u Beats 1 showu Zanea Lowea, kao World Record, a dolazi nakon ovogodišnjeg iznimno uspješnog EP izdanja „Doves & Ravens“, s kojim je privukao publiku i dostigao brojku od 50 milijuna Spotify streamova.

Dermot Kennedy kaže kako je sve počelo kada je imao 10 godina. Njegov rođak je svirao gitaru na zabavi i dobro mu je išlo. Tada je i on odlučio uzeti gitaru u ruke i početi svirati. Zaljubio se u glazbu Davida Graya i Glena Hansarda te pisanje tekstova. Slobodan čovjek (free man), što je značenje imena Dermota Kennedya, navodi kako je do 14-te godine vjerovao da će igrati nogomet, no shvatio je da moraš biti stvarno dobar da bi to radio. Sa 17 mu je postalo jasno da je njegov životni poziv glazba, nakon što je umjesto njega prijavu za fakultet pisala majka, jer nije imao namjeru raditi išta osim pisati pjesme i stvarati glazbu.

Da je pisanje pjesama i stvaranje glazbe bio ispravan odabir, još jednom dokazuje i novi singl „Moments Passed“, koji je hrvatskoj publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa. Do sljedeće Svježe srijede Universal Musica Hrvatska i Music Boxa uživajte u “Moments Passed” i prisjetite se prošlih #svježasrijeda izdanja.