Bojan Jambrošić za Music Box: “Polako se priprema novi album, a radimo i na dječjem mjuziklu”
7. listopada 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Bojan Jambrošić za Music Box: “Polako se priprema novi album, a radimo i na dječjem mjuziklu”

Boojan Jambrošić je publici predstavio novi singl “Praviš me ludim” koji je nešto u drugačijem tonu od ostalih pjesama, ali u kojem se Bojan odlično snašao.

U intervjuu za Music Box Bojan Jambrošić je otkrio kako je nastala pjesma, kako se odlučio na dosta netipičan spot, stiže li novi studijski album i kakve još zanimljive projekte priprema, prije svega kada su u pitanju mjuzikli.

Nova pjesma ima jedan brži i vedriji ritam u stilu Robbieja Williamsa ili Ollyja Mursa. Baš sam rekao kolegama kako mi ovaj ritam najbolje paše kod tebe i kako ti najbolje leži. Što možeš reći o samom osjećaju oko ovo pjesme?
Prije svega mi je drago što misliš da mi je nešto dobro sjelo, tako nešto smo i ciljali da pjessma bude brža i drugačija nego što sam do sada radio. Par zadnjih singlova su bile sporije pjesme i obično u jesen svi govore kako bi trebala neka jesenska balada. Ali ne, ako će svi desno onda ću ja lijevo pa ću izbaciti pjesmu nešto bržeg ritma. Moram reći da je ova pjesma nastajala prošle godine kada mi je Ivan Škunca pustio. Tada sam razmišljao kako pjesma nije za mene i onda sam probao snimiti sve u studiju. Kada smo čuli što je ispalo rekli smo da je to pjesma za mene i mislim kako je ovo pravo vrijeme da je izbacim i da će se zavrtiti u radijskim eterima.

Objavio si i jedan neobičan spot za pjesmu.
Da, neobičan spot. Čak sam pročitao jedan komentar na internetu gdje je netko napisao da sam sigurno izgubio neku okladu čim sam ovakav spot snimio (smijeh). Javno kažem da nisam izgubio okladu, nego kada sam se našao s Krešimirom Čižmekom koji je redatelj spota, dao mi je prijedloge kako mogu šetati ulicom, prilazi mi cura pa ovo i ono. No, sve je to viđeno i ajmo ipak nasmijati ljude. Kažem mu zašto se ne bi obukao u psa i da mene cura neka šeće na ulici. On je rekao da sam lud i da neće to ići uz pjesmu. Na kraju se uz neke stihove pjesme to jako dobro slaže, razradio je cijelu ideju te je nastao spot za koji se nadam da će barem malo nasmijati ljude. Ako će misliti da sam lud, neka, slobodno, ali više bih volio da se nasmiju (smijeh).

U spotu ti je društvo pravila Manuela Svorcan, jesi li ti s njom bio zajedno u izdanju HTZ-a ili je bila neke druge godine?
Da, bila je sa mnom zajedno u natjecanju, sada je prošlo već 8 godina od tog HTZ-a, mi smo više nego dobri prijatelji. Kada sam joj rekao cijelu priču spota rekao sam kako trebam jednu ludu curu jer se ne bi svatko vani šetao s plišenim čovjekom. Drago mi je što je rekla kako će sve napraviti za mene, pa i šetati se sa mnom obučenog kao psa. Tako je ispalo sve dobro i mislim da je ona odradila više nego vrhunski. Cijelo snimanje smo se više smijali nego radili.

Ovo je jedan uspješan niz singlova, prije ovoga je bio “Hvala ti za nas”, također je odlično prošao. Znači li to da se priprema novi album?
Da, polako se priprema album, već je nekih 5 pjesama izbačeno van kao singlovi, još ćemo 3 ili 4 izbaciti kao singl, tako da bi već krajem sljedeće godine sigurno bio vani moj treći album, što me veseli. Ali ići ćemo pjesmu po pjesmu pa ćemo napraviti nekoliko iznenađenja na albumu.

Ove godine je bila lijepa suradnja s Kim Verson na mjuziklu “Pepeljuga”, kako je to prošlo, nastavlja li se dalje ili je to sve od ovog projekta?
U mjuziklu sam bio princ, a Kim Pepeljuga, bio je to prekrasan projekt gdje smo super kliknuli jer to je već drugi mjuzikl gdje glumimo zaljubljeni par. Prvi put smo surađivali u Jadnicima gdje je ona bila zaljubljena u mene, a sada je bilo obratno. Nažalost, tog mjuzikla više neće biti jer je to bila vanjska produkcija, no pripremaju se novi mjuzikli. Možda se dogodi da će i Kim biti dio nekih od njih. Sada radimo na dječjem mjuziklu “Božićna želja” koji će biti u gradskom kazalištu “Žar ptica” gdje ću isto tako glumiti.

Je li mjuzikl određeni izazov za pjevača?
Pa definitivno jedan veliki izazov jer treba spojiti ples, pjevanje i glumu. Ali se dobro snalazim u tome te uživam i ljudi to primijete. Bio sam u 5 mjuzikala, nije mi dosta, volio bih još više, barem nekih 55 da bude iza mene i onda ću biti sretan.

Vedar duh imaš, drago mi je što smo lijepo razgovarali o ovom novom vedrijem singlu, nadam se da će doći do slušatelja i da ćeš zaraziti sve i ovom pjesmom.
Hvala ti puno na razgovoru, pozdravljam sve i neka se vesele, neka budu nasmijani i uživaju u mom novom singlu.