Brain Holidays pobjednici splitskog finala Karlovačko RockOff festivala
7. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Brain Holidays pobjednici splitskog finala Karlovačko RockOff festivala

Pobjednicima riječkog finala Karlovačko RockOff festivala, grupi Dno, pridružili su se i Brain Holidays koji su proglašeni najboljima sinoć na splitskom finalu, održanom u klubu Plan B.

Željni kvalitetne domaće rock i pop glazbe, Splićani su napunili klub na splitskoj plaži Žnjan i velikim pljeskom ispratili sve natjecatelje. U konkurenciji s Audio Detektiv, Cubies i Nezahvalnici, pobijedili su Brain Holidays koji su osvojili žiri svojom svirkom, autorskim izričajem i kompletnim nastupom.

Umjetnički direktor festivala, Hrvoje Horvat, zadovoljan je splitskom premijerom Karlovačko RockOffa naglasivši kako su ova festivalska gostovanja pokazala raznolikost i talent nove domaće glazbe: „Četiri sjajna benda, odlična produkcija i Split kao centar glazbe, usprkos kiši i jakoj nogometnoj konkurenciji, napunili su splitski Plan B i sinoć smo ponovno potvrdili da su festivalska gostovanja pun pogodak, što je dokazala i odlična atmosfera u klubu“, zaključio je Horvat.

Pred Karlovačko RockOffom su sada dva zagrebačka koncerta, a prvi je na rasporedu već u četvrtak, 12. listopada, u SSI Katran gdje će nastupiti Harvo Jay, Ti, ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino i Jam Ritual.

Festivalsku kompilaciju „Karlovačko RockOff 2017“ možete poslušati putem Deezera, a CD izdanje dostupno je na svim mjestima gdje se prodaje glazba.

Foto: Robert Žegarac