Ovotjedna #svježasrijeda predstavlja Joea Foxa i singl “What’s The Word”
11. listopada 2017.
Music Box (3025 Članci)
Podijeli

Ovotjedna #svježasrijeda predstavlja Joea Foxa i singl “What’s The Word”

Mladi londoner Joe Fox publici se predstavio debi EP izdanjem „Acoustic Alley Sessions“ te se automatski profilirao kao jedan od najzanimljvijih britanskih talenata. Sada Joe predstavlja potpuno novi singl „What’s The Word“, nastao u suradnji s reperom Nas.

I dok je Joe pjesmu pisao sam, s produkcijom mu je pomogao Leon Michels, a miksao je Tom Elmhirst, koji je dosad surađivao s izvođačima kao što su Adele, David Bowie, Amy Winehouse,… Singl „What’s The Word“ govori o slatkim porocima i stvarima koje ga ispunjavaju, ali i o politici, a dobio je i prateći videospot.

Kako bi sakupio novac potreban za život Joe Fox je prodavao svoje CD-e na ulicama Londona, sve dok isti taj CD jedne noći oko 4 ujutro nije ponudio A$AP Rockyu, koji mu je rekao da nešto odsvira. Nedugo nakon, Joe se našao u studiju s Rockyem i zabilježio gostovanje na njegovom albumu. Nova pjesma nesumnjivo prati kvalitetu debi EP izdanja, koje je dokaz zašto je A$AP Rocky odabrao Foxa da zajedno napišu čak 5 pjesama s njegovog #1 albuma „At.Long.Last.A$AP“.

Singl „What’s The Word“ naći će se na Foxovom debitantskom albumu, koji ga zajedno s njegovim intimnim i snažnim nastupima čini toliko čarobnim, ali i predstavlja kao izrazito karizmatičnog i talentiranog tekstopisca, izvođača te umjetnika.