Max Juričić & Ljetno Kino u Vintageu sviraju najveće ex-Yu hitove
12. listopada 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Max Juričić & Ljetno Kino u Vintageu sviraju najveće ex-Yu hitove

Ove subote, 14. listopada Max Juričić & Ljetno Kino spremaju ljetni koncert u Savskoj 160 nakon koje party traje do 5:00 sati ujutro.

Ukulele, klarinet, bubanj i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe zima idemo na Ljetno kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Trojac koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrial Baru u subotu, 14. listopada. Prije i nakon koncerta DJ Frajmana možete ‘žicat’ onu stvar koju niste čuli od prošlog vikenda…I tako sve do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina u Vintage Industrial baru je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.