Uoči koncerta u Hrvatskoj, Bryan Adams objavio novu pjesmu i najavio best of kompilaciju
13. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Uoči koncerta u Hrvatskoj, Bryan Adams objavio novu pjesmu i najavio best of kompilaciju

Poznati glazbenik fanove diljem svijeta iznenadio je objavom potpuno nove pjesme – “Please Stay”, kojom najavljuje izlazak bogatog best of kompilacijskog izdanja “Ultimate”.

Novo izdanje bit će objavljeno 3. studenog. Ovom ‘ultimativnom’ kompilacijom zaokružuje se dugogodišnji rad ikone feel-good rock’n’roll glazbe i balada – Bryan Adams do sada je objavio 13 studijskih albuma te 5 live i 5 kompilacijskih izdanja, te više od 75 singlova! “Ultimate” će sadržavati odabir 21 pjesme sa spomenutih izdanja, uključujući rane hitove “Cuts Like A Knife” i “Run To You” te kasnije objavljene klasike – “When You’re Gone” i “Cloud Number Nine”.

Uz prepoznatljive melodije i hitove, na kompilaciji će se naći i dvije nove pjesme – “Please Stay” te “Ultimate Love”, od kojih je prvospomenuta predstavljena kao najavni singl ovog novog izdanja.

Kao tekstopisac i glazbenik, uvijek nešto stvarašotkriva Bryan Adams i nastavljaIako je ovo ‘ultimativna’ kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I “Please Stay” i “Ultimate Love” su pjesme koje sam jednostavno osjetio da moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega – treba ljubavi”.

“Ultimate” izdanje bit će objavljeno 3. studenog, neposredno prije Bryanovog nastupa u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 9. studenog. Kanadska glazbena ikona pred hrvatsku publiku stiže u sklopu svoje svjetske “Get Up” turneje, kojom promovira istoimeni aktualni studijski album, objavljen 2015. godine.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima.

“Ultimate” – popis pjesama:

  1. Go Down Rockin’
  2. Can’t Stop This Thing We Started
  3. Run To You
  4. Ultimate Love
  5. Heaven
  6. It’s Only Love (with Tina Turner)
  7. Here I Am
  8. When You’re Gone (with Melanie C)
  9. Cloud Number Nine
  10. (Everything I Do) I Do It For You
  11. You Belong To Me
  12. Summer Of ’69
  13. Have You Ever Really Loved A Woman?
  14. Somebody
  15. Please Forgive Me
  16. Cuts Like A Knife
  17. The Only Thing That Looks Good On Me Is You
  18. All For Love (with Sting & Rod Stewart)
  19. Back To You
  20. Please Stay
  21. 18 Til I Die