Boa predstavila prvi hrvatski glazbeni Blu-ray!
16. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Boa predstavila prvi hrvatski glazbeni Blu-ray!

U prekrasnom ambijentu Kaptol Boutique Cinema & Bar-a, Boa je u petak navečer predstavila prvi hrvatski glazbeni Blu-ray!

Brojni prijatelji benda, novinari  i poslovni suradnici uživali su u projekciji koncerta kojim je Boa 25.3. u Tvornici kulture proslavila 35 godina svoje bogate karijere. Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen audio i video u 4K UHD rezoluciji s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici.

U dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, prikazan je cijeli koncert iz Tvornice, a okupljenima se prije početka obratio i direktor Menarta Banko Komljenović:

„Uvijek je najteže pomicati granice, a mislim da smo s izdavanjem prvog hrvatskog glazbenog Blu-raya, live snimke grupe Boa iz Tvornice, napravili upravo to. Pomicati granice možeš jedino ako imaš fantastične partnere, a mi smo ponosni da smo imali sve komponente za izdavanje ovog izdanja; fenomenalan band, koji je 35 godina perjanica hrvatske art rock scene i savršeno napredne poslovne partnere kao što je Croatel, koji su i snimili sam koncert u ožujku u Tvornici i isporučili nam snimku koja se našla na ovom Blu –rayu. Ova snimka u svojoj kvaliteti pomiče granice i kako će se od sada gledati na rock koncerte“.

Nakon Branka Komljenovića, publici se obratio i frontmen Boe, Mladen Puljiz te se zahvalio Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak. Mladen je bio ponosan što u rukama drži prvi hrvatski glazbeni Blu–ray snimljen u 4K UHD formatu!

Nakon projekcije, Boa je okupljene prijatelje počastila polusatnim live koncertom kada su otpjevali nekoliko pjesama koje su obilježile više od tri desetljeća njihovog glazbenog stvaranja! Uglas su se pjevale pjesme „Tako lijepa“, „Svi tvoji poljupci“ .., a posjetitelji su promociju kasno u noć napustili vidno zadovoljni!

Od danas je u prodaji dvostruko izdanje CD + Blu-ray  Boa – live in Tvornica, a možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari Avenue Mall i u svim CD shopovima.

Foto: Zvonimir Rendeli