Nešto više od mjesec dana do Despacito ludila u Hrvatskoj
17. listopada 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Nešto više od mjesec dana do Despacito ludila u Hrvatskoj

Kao što je već dobro poznato, Luis Fonsi stiže u Arenu Zagreb 26.11.2017., gdje će hrvatska publika imati prilike doživjeti njegovu svjetsku Love+Dance turneju, koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.

Fonsiev globalni hit – pjesma “Despacito”, koja miješa žanrove poput reggaetóna, popa, i hip-hopa, broji više od 4 milijarde  YouTube/VEVO pregleda, te je oborila rekord najgledanijeg videa u povijesti YouTube-a. Također, “Despacito” drži i rekord za najbrže dostignutih 2, odnosno 3 milijarde pregleda te video s najviše likeova.

Nedugo nakon objave singl je dobio i službeni remix u suradnji s pop zvijezdom Justinom Bieberom, koji je zasigurno pomogao, no nije bio i ključan za uspjeh ovog zaraznog ljetnog hita, koji se u tom periodu već približio prvoj milijardi YouTube pregleda. Luis Fonsi nedavno je objavio i potpuno novi singl “Party Animal”, u suradnji s Charly Blackom, za koji vjerujemo da ćemo imati prilike čuti i uživo.

Najpoznatiji Portorikanac u Hrvatsku dolazi s raskošnom produkcijom, smještenom u čak 10 kamiona. Sama scena je izuzetno “živa” te obiluje pirotehnikom i varijacijama light showa, koja je usklađena sa scenskim nastupom Fonsia i njegovih latino plesača. Najmanje deset plesača prati Fonsia na ovoj izuzetno uspješnoj svjetskoj Love+Dance turneji koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.

Svi koji Luisa prate na društvenim mrežama, zasigurno su upoznati s činjenicom da slovi za velikog gurmana, a kaže da ga posjet Hrvatskoj izuzetno veseli, jer dvije najveće želje su mu – vidjeti hrvatsku obalu i isprobati što više hrvatskih jela.
Organizatori koncerta pozivaju sve roditelje i djecu da zajedno prisustvuju ovom zanimljivom koncertu, s obzirom na to da gotovo ne postoji dijete koje ne zna za njegov utimativni hit, a upravo ovaj događaj može biti prvo koncertno iskustvo sa svjetskim izvođačem i top produkcijom.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima.