Matt Shaft pobjednik četvrte finalne večeri Karlovačko RockOff festivala
20. listopada 2017.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Matt Shaft pobjednik četvrte finalne večeri Karlovačko RockOff festivala

Posljednja četiri finalista ovogodišnjeg festivala nastupili su sinoć u SSI Katran. U odličnoj atmosferi pobjedu je odnio Matt Shaft, koji ujedno ima i najemitiraniji singl cijelog festivala. Pjesma “Budi radostan” već mjesecima ne silazi s top lista u Hrvatskoj. 

Odličnim nastupom Matt Shaft je zaradio najbolje ocjene žirija, koji je i ovom prilikom bio u sastavu Hrvoje Horvat, Lada Furlan Zaborac, Denis Mujadžić Denyken, Alen Marin i Damir Martinović Mrle. Publika je uživala i u nastupima bendova Mjuzikl, EoT i Dosh Lee, a Matt Shaft se pobjedom priključio grupama Dno, Brain Holidays i Harvo Jay te će svi još jednom nastupiti u velikom superfinalu u Katranu, 3. studenog.

Organizator priprema nezaboravan rock tulum koji će prema najavama potrajati do ranih jutarnjih sati, uz poseban DJ program nakon natjecateljskog dijela večeri.

Ove godine je na festivalu nastupilo ukupno 18 bendova, a Karlovačko RockOff je ponovno dokazao da u Hrvatskoj ima talentiranih izvođača koji stvaraju kvalitetnu glazbu i zaslužuju još veću pažnju publike i medija.

Foto: Goran Berović