Jessie Ware objavila dugoočekivani novi studijski album “Glasshouse”
22. listopada 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Jessie Ware objavila dugoočekivani novi studijski album “Glasshouse”

Miljenica hrvatske publike – Jessie Ware novo studijsko izdanje najavila je singlom „Midnight“, kojim se ujedno vratila na scenu nakon dvije godine.

Ranije smo s novog izdanja imali prilike čuti i pjesme „Selfish Love“, „Alone“ te posljednje objavljenu „Sam“ – pjesmu koju je Jessie pisala u suradnji s Edom Sheeranom, a govori o majčinstvu i njenom suprugu Samu Burrowsu. Singlovi „Midnight“, „Selfish Love“ te „Alone“ dobili su i prateće videospotove.

Jessie Ware na novom je izdanju surađivala s glazbenim imenima kao što su STINTKid HarpoonFelix i Hugo White (The Maccabees), već spomenuti Ed Sheeran te njen dugogodišnji suradnik i prijatelj Benny Blanco. Kako je i sama otkrila, novi album koji donosi 12 pjesama u standardnom izdanju, odnosno 17 u deluxe obliku, bavi se temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa te majčinstva.

Nagrađivana britanska glazbenica otkrila je kako ime albuma „Glasshouse“ vuče inspiraciju iz pjesme Edwarda Thomasa – „I Built Myself a House of Glass“. Jessie kaže kako vjeruje da je ovo njeno najvažnije glazbeno izdanje – „Mislim da izdanje pokazuje više. Vidjet ćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i vjerujem da sam spremna zauzeti ‘ovo je moja karijera’ stav“.

Treće studijsko izdanje „Glasshouse“, nasljeđuje album „Tough Love“ iz 2014. godine.

Popis pjesama:
Midnight
Thinking About You
Stay Awake, Wait For Me
Your Domino
Alone
Selfish Love
First Time
Hearts
Slow Me Down
Finish What We Started
Last Of The True Believers (feat. Paul Buchanan)
Sam