Moondace festival kreće iz Miksera s promotivnom turnejom “Road To Moondance”
23. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Moondace festival kreće iz Miksera s promotivnom turnejom “Road To Moondance”

Vodeći regionalni underground techno festival organizira promotivnu turneju “Road To Moondance” koja počinje u Sarajevu 18. studenog u Mikseru.

Za ovu priliku ekipa Moondancea se pobrinila da po prvi put u BiH ugosti jednog on najboljih njemačkih DJ-a, dijete Berghaina, kako mu mnogi tepaju – Olivera Deutschmanna. Zvijezdi večeri podršku će dati sve poznatije ime u svijetu techna – Forest People, Skeptik aka Pero FullHouse iz Hrvatske, pokretač i vlasnik Moondance Festivala, te domaćin koji se svojom produkcijom okreće svijetu – Borgie.

Najsretniji posjetitelji imat će priliku osvojiti trodnevne ulaznice za MOONDANCE festival, te ploču Moondance Records.

Oliver Deutschmann je jedan od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dugogodišnji rezident Berghaina izdaje za neke od najcjenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma Records, preko Slim Audio, Mobilee, pa do mega poznate Dixonove Innervisions etikete. Podsjećamo da je ovo njegov prvi nastup u BiH!

 

Ulaznice za ovu partijanu možete nabaviti na ulazu Mixer Housea po cijenama od 10 KM do ponoći, 15 KM do 01.00 h i 20 KM od 01:00h.