Davor Radolfi i Ritmo Loco obradili prekrasnu baladu “Pred tvojim vratima”
25. listopada 2017.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Davor Radolfi i Ritmo Loco obradili prekrasnu baladu “Pred tvojim vratima”

Novi singl i spot Davora Radolfija i Ritmo Loco je obrada poznate ljubavne pjesme „Pred tvojim vratima“ koja je u njegovoj izvedbi dobila potpuno novu dimenziju.

„Pjesmu već godinama izvodim na svojim koncertima na neki svoj način i uvijek je dobro primljena kod publike, upravo na taj moj način tj. aranžmanom kakvog ga ja vidim pa sam odlučio to snimiti na mediteranskom i latinskom ugođaju koji je na neki način prepoznatljiv kroz moj dugogodišnji rad. Pjesmu sam davno čuo u izvedbi i interpretaciji Tereze Kesovije na Splitskom festivalu, a kasnije i Olivera na njegov svojstven način i eto na kraju i sa svojim Ritmo Locom napravio drugačiju obradu drugačijeg ritma i ugođaja“, rekao je Davor Radolfi.

Video spot u režiji Željka Petreša je sniman na lokacijama Šibenika i šibenskog akvatorija kao i na lokacijama Kornata. U spotu se osim Radolfija pojavljuje i mlada Nataša Ristić, Top model of World of Slovenia.

Autor glazbe i teksta je Jure May Stanić, za aranžman je zaslužan Davor Radolfi i Hrvoje Prskalo, a za produkciju Hrvoje Prskalo i „Zg zvuk.“ Poznat po svojim latino izvedbama, Davor Radolfi je i ovoj pjesmi dao potpuno novi i zanimljiv zvuk koji vas poziva na ples.