Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a!
2. studenoga 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a!

Još nas samo jedan dan dijeli od 4. studenog i 36. Brucošijade FER-a, najtraženijeg studentskog koncertnog događaja godine, a koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade.

Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo na prostorima fakulteta. Ove godine će Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostiti 17 izvođača na tri stagea. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će  se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati.

Za širenje dobrih vibri na ovogodišnjoj Brucošijadi zaduženi su Krankšvester, Živo Blato, Alen Vitasović, M.O.R.T., Lika Kolorado, Chui, Dementronomes, Svemirko, Straight Mickey and the Boyz, Bruto Geto, Kočnica, Peglica i Komandos, Edo Maajka s bendom i Gužva u 16-ercu, dok nas na trećem stageu očekuje Filip Motovunski + MC Tone Tuoro i dva dub kolektiva, Slavonija Vibes Syndicate i Digitron Soundsysem.

Organizatori ovom prilikom donose satnicu i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a, a posebnu pažnju obratite na različite ulaze jer neće svi gosti ulaziti na FER kroz isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije dozvoljen ponovni ulazak.

Sve karte namijene pretprodaji su rasprodane, a zbog velikog interesa će se na ulazu naći još 200 karata za one najbrže. Ulaz se otvara u 20 h!

Vidimo se u subotu na FER-u!

Foto: Nikola Knežević