Harvo Jay pobjednici 4. sezone Karlovačko RockOff festivala!
4. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Harvo Jay pobjednici 4. sezone Karlovačko RockOff festivala!

Četiri superfinalista borilo se za titulu pobjednika 4. sezone Karlovačko RockOff festivala, u petak, 3. studenog u Katranu.

Svi su se oni predstavili u Rijeci, Splitu i Zagrebu i pokazali najboljima prema stručnom žiriju. Inače, iza struke stoje Hrvoje Horvat (predsjednik), Lada Furlan Zaborac (The Bambi Molesters), Denis Mujadžić Denyken (producent), Damir Martinović Mrle (Let 3) i Alen Marin (Kojoti).

U superfinalu su bili dno., Brain Holidays, Harvo Jay i Matt Shaft, da bi se Harvo Jay pokazali kao najboljima u superfinalu.

“18 finalista Karlovačko RockOffa pokazalo je na četiri koncerta u Rijeci, Splitu i Zagrebu zašto na mladima, srećom, svijet ostaje. I ujedno su potpuno otklonili moguću skepsu oko budućnosti aktualne domaće rock scene i njene sposobnosti za pomlađivanjem. Već i prije festivalskog superfinala potpuno je jasno da underground, “podzemna” ili “nadzemna” rock scena itekako postoji i aktivna je, samo je treba dati na uvid javnosti, što i jest jedan od glavnih zadataka festivala i popratnog CD-a”, rekao je Hrvoje Horvat naglasivši značajnu ulogu organizatora festivala, Unisona, te utemeljitelja festivala, Hrvatskog društva skladatelja.

Harvo Jay su kao pobjednici osvojili snimanje tri singla uz vrhunskog producenta te snimanje video spota. Grupa dno. je osvojila nagradu za najbolju izvedbu, Brain Holidays su osvojili nagradu sponzora, a pjesmu koja se vrtila najviše u eteru je imao Matt Shaft. Čestitamo!