Festival Reflektor poklanja koncert iznenađenja u klubu KSET
8. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Festival Reflektor poklanja koncert iznenađenja u klubu KSET

Festival Reflektor su prošlog petka otvorili sjajni Artan Lili u Tvornici kulture, dva dana nakon nastupili su A Place To Bury Strangers i Triggerfinger, a ovoga tjedna publiku očekuje još odličnih koncerata.

Kod nas možda to još nije, odnosno zasigurno nije, ali na Zapadu je sasvim normalna pojava imati koncert iznenađenja, za koji ljudi najčešće i plaćaju karte ne znajući što očekivati ulaskom u klub. Yem se stoga odlučio testirati publiku i pozvati vas u KSET na njihov prvi secret gig u četvrtak 9. studenog.

Dakle, u KSET-u vas očekuje koncert iznenađenja na kojem će nastupiti dva mlada zagrebačka benda. Prvi bend je još uvijek jako svježe ime na sceni, sviraju kombinaciju experimentala, elektronike, hip hopa i indieja. Kako to zvuči najbolje je saznati tako da ovog četvrtka dođete u KSET. Drugi bend bi slobodno mogao biti i headliner samog festivala, kako zbog već etabliranosti na sceni, tako i zbog svog europskog zvuka. Bend koji posljednjih tjedana osvaja domaće top liste svojim zaraznim melodijama, pjeva na engleskom te uskoro izbacuju svoj drugi album svakako vrijedi doći poslušati.

Satnica je:
20h ulaz
21h prvi bend
21:45h drugi bend

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje s ulaznicom bilo kojeg Reflektor koncerta. Nakon iznenađenja u KSET-u festival seli ponovno u Tvornicu, gdje će 11. studenog nastupiti odlični My Baby. Nizozemsko novozelandska koncertna atrakcija već je dobro poznata zagrebačkoj publici, a njihovi koncerti su uvijek zagarantirani uspjeh. Prije njih svirat će Dog’s Beach iz Zagreba. Tri dana kasnije u Tvornici će nastupiti Public Service Broadcasting, prije njih će svirati zagrebački Nellcote, a na festivalu će osim u koncertima publika moći uživati i u predstavi “Lutonjica Toporko i devet župančića”, koja će se održati 19. studenog u KSET-u. Reflektor će zatvoriti grupa Qui 23. studenog u Tvornici kulture.

Foto: ilustracija