Nina Romić i bend se u punoj postavi vraćaju u KSET!
9. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Nina Romić i bend se u punoj postavi vraćaju u KSET!

Nina Romić i bend se u punoj postavi vraćaju u petak, 24.11.2017., u KSET, što će biti njihov prvi zagrebački koncert nakon gotovo 3 godine!

Da joj je mjesto pod reflektorima, Nina je bez greške pokazala kroz prva tri albuma (“Daljine” 2010., “Ptice” 2012. i “Stablo” 2014.) u kojima su njezina osobna, gotovo intimna tematika te jednostavan pristup muziciranju postepeno rasli i razvijali se, šireći se od gotovo samozatajnog minimalizma do sve čvršćeg, dijelom i neukroćenog bendovskog izričaja. U tom razvoju Nina je ostala svoja, topla, jednostavna, izravna i beskompromisna, a što su prepoznale i publika i kritika.

Dvogodišnja pauza, na koju se odlučila i zbog majčinstva, odvela ju je prema dubljem posezanju u njen osobni, ali i uopće čovjekov unutarnji svijet: svijet pojmova i ideja, borbe dobra i zla, svjetla i tame, tuge i radosti, sužanjstva i slobode.

Gromoglasni povratak na scenu označen je nedavno objavljenim i odlično prihvaćenim singleom “Svjetla”. Na koncertu u KSET-u će osim nekih starih pjesama u novom ruhu biti predstavljen i dio glazbe s nadolazećeg studijskog albuma čija objava se očekuje na proljeće 2018.
Pozivamo stoga sve Ninine fanove, ali i nove znatiželjnike, šmekere-sladokusce, pratitelje scene i ljubitelje glazbe, da u petak 24.11.2017. posjete KSET i čuju što to novoga imaju za reći Nina Romić i njen bend kojeg čine Frederic Lanz, Karlo Cmrk i Petar Cvahte.