Hari Rončević najavio glazbeni show koji se ne propušta
11. studenoga 2017.
Music Box (3996 Članci)
Podijeli

Hari Rončević najavio glazbeni show koji se ne propušta

Čovjek u čijim hitovima godinama uživate u radijskom eteru, nenametljivo je prisutan u srcima svojih brojnih obožavatelja.

Nepopravljivo romantičan, što se najbolje osjeti u svim njegovim tekstovima, Hari Rončević zasigurno je karakterom, ali i iznimnom glazbenom kvalitetom jedan od najosebujnijih glazbenika na sceni. Bez obzira pjeva li uz podršku klape, gudačkog orkestra ili pak banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i uistinu posebno. Upravo takva, ako i ne bolja glazbena priča, očekuje vas u četvrtak 23.11.2017. u 20:00h na zagrebačkom koncertu Harija Rončevića u klubu The Best.

Niz hitova Harija Rončevića predug je za nabrajati, a njegov glazbeni opus od legendarnog ‘Getanina’ pa do posljednje uspješnice ‘Iden na to more veliko’, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ljubav zagrebačke publike i Harija odavno je poznata i traje godinama, a ne sumnjamo kako će se nastaviti i ovim koncertom, u atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, pod nazivom #TheBestClassic.

Novi program, rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i mirnijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, uz obilje sjedećih mjesta.

Dopustite i vi, da vam Hari Rončević ostavi poseban glazbeni pečat na srcu, koncertom u zagrebačkom The Bestu, četvrtak 23.11.2017. u 20:00h. Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, a ulaznice po cijeni od 60kn, potražite putem susatava Eventim!