Petar Dundov u prosincu u banjalučkom klubu Fabrique
19. studenoga 2017.
Music Box (4165 Članci)
Podijeli

Petar Dundov u prosincu u banjalučkom klubu Fabrique

Poznati hrvatski DJ i producent, Petar Dundov, gostovat će 2. prosinca u banjalučkom klubu Fabrique!

Nakon skoro deset godina, ovaj umjetnik će nastupiti u gradu na Vrbasu, a sve zahvaljujući organizaciji Restricted iz Banje Luke, koja u posljednje vrijeme dovodi najpoznatija imena sa regionalne scene. Ljubiteljima elektronske glazbe i techna, Dundova ne treba posebno predstavljati. Riječ je o čovjeku koji se zahvaljujući svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji svrstao među najproduktivnije regionalne umjetnike, te svakako spada u sam vrh glazbenih izvoznih proizvoda. Kao DJ i live izvođač nastupa u klubovima i na festivalima širom svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Rainbow Serpent Festival…).

Danas iza sebe ima veliki broj singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu podigao na viši nivo, pa tako njegov harmonični techno uspoređuju s radovima producenata poput Phillipa Glassa ili Jeana Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond”, “Sailing Off The Grid” i na posljednjem “At The Turn Of Equilibrium” objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi “Music Man”.

Na nastupu u Banjoj Luci podršku će mu pružiti Ivan Z i Robert S.

Party starta u 22 sata, a ograničen broj ulaznica možete nabaviti po cijeni od 15 KM putem weba kupikartu.ba ili u klubu Fabrique. Regularna cijena ulaznice će biti 20 KM.