Poslušajte zaraznu radionofoničnu pjesmu novog glazbenog projekta – Bordo
20. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poslušajte zaraznu radionofoničnu pjesmu novog glazbenog projekta – Bordo

Zarazna bas dionica uz vintage beat i električni retro piano koji u toj kombinaciji zvukovno zaokružuju atmosferu kasnog ljeta, dio su novog radiofoničnog singla ‘Sad il nikad’ novog glazbenog projekta Bordo!

Za glazbenu priču drugog službenog singla zaslužan je upravo autor i osnivač projekta Martin Žunec koji potpisuje glazbu, tekst, aranžman, snimanje i produkciju (FRS Studio). Bas je preuzeo Nikola Rimac,  a bubnjeve Sven Stažić.

Drugačiji pristup glazbi, atraktivan zvuk, moderna produkcija i upečatljiv vokal Martina Žuneca Bordo razlikuje od ostalih rock bendova, a žanrovski isprepliće modernu eksperimentalnu pop glazbu koja se vješto kreće između akustike i elektrike.

Snimanje, režiju i montažu spota potpisuje dvojac iz Velenja, Goran Kužet i Peter Žagar koji djeluju pod nazivom Kugar Films, a u spotu glumi i model Dolores Džolić.

Glazbeni projekt Bordo nastao je u listopadu 2016. godine, a trenutno djeluje kao studijski projekt Martina Žuneca koji pjesme piše i producira sam. Prvi singl ‘Unatrag’ predstavljen je prije nešto više od pola godine, a svojom je kvalitetom već na prvo slušanje zadobio zasluženu pažnju slušatelja, a istom glazbenom elegancijom i kvalitetom nastavljaju i u novom singlu ‘Sad il’ nikad!