Luis “Despacito” Fonsi (Enrique Iglesias wannabe) ima novu nebitnu pjesmu
21. studenoga 2017.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Luis “Despacito” Fonsi (Enrique Iglesias wannabe) ima novu nebitnu pjesmu

“Hitmejker” Luis “Despacito” Fonsi predstavio je novi singl kojem se prikrpala Demi Lovato, očito u želji da dođe pod velika svjetla, kad već to nije previše uspjela sa svojom solo karijerom.

Pjesma nosi naziv „Échame La Culpa“, a dolazi nedugo nakon pjesme „Party Animal“, nastale u suradnji s Charly Blackom.
Snimanje s Demi bilo je predivno iskustvo, a najviše me se dojmila njena želja da pjeva na španjolskom, i koliki je perfekcionist kada je u pitanju izgovor riječi. Glazbeno gledano ona je savršena, nikada nisam imao jednostavniju produkciju vokala“, kaže Luis Fonsi o “Shakira wannabe” Demi Lovato. Očito da svi danas žele pjevati na španjolskom jer je to ujedno jedno veliko tržište, baš kao što je i country glazba. Tako je i Luis Fonsi postao poznat u latino krugovima jer za one koji ne znaju, odnosno one koji znaju samo “Despacito”, čovjek je već izdao hrpu albuma i osvojio već nebrojeno puta latino tržište. Tu mu skidam kapu, latino izvođač koji osvaja latino tržište, svaka čast.

Inače, Luis dolazi i u Zagreb gdje je najavljeno da neće samo jednom pjevati “Despacito”, sigurno će na početku i na kraju, pa će naši “obožavatelji” ostatak vremena provesti na smartphoneu. No, očito da jedna pjesma čuda čini jer je Arena Zagreb skoro pa rasprodana. Ne, ovo nije sponzorirani članak gdje ću to reći, pa ćete vi navaliti na ulaznice, a ostalo još njih 10 tisuća. Provjerite na Eventim.hr.

Sjećate se Pokemona? Sjećate se fidget spinnera? U krajnjem slučaju, sjećate se Michela Tela? Ako treba, za godinu dana ću postaviti to pitanje za Luisa Fonsija. Bilo, prošlo, zaboravljeno. Marketinški trik na koji su mnogi nasjeli, ne sluteći da će svojim nesvjesnim klikovima stvoriti “fenomen”. Da, nije netko drugi stvorio Fonsija, stvorili ste ga vi.

Foto: Omar Cruz