Sea Star objavio datume i najbržima omogućio ulaznice uz čak 70% popusta!
24. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Sea Star objavio datume i najbržima omogućio ulaznice uz čak 70% popusta!

Sea Star, dvostuki nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris.  Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan “after party”, tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu. Početak prodaje ulaznica tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata.

“Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita da domaćoj i regionalnoj publici prvoj ponudi ulaznice po cijenama koje su neuporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istog ranga. Znamo vrlo dobro odakle smo potekli, iz koje želje smo sve pokrenuli. Sa našom publikom smo na iste fakultete išli, u istim klubovima svirke slušali te, iako na naše festivale dolazi publika iz preko 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, nam je uvijek na prvom mjestu”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750kn. Ulaznice se od 5. prosinca mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

Prvo izdanje Sea Star očaralo je mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Na adresu festivala stigla su brojna priznanja svetskih medija, pa su svoje preporuke za Sea Star kao i za odmor u Umagu dali neki od najutjecajnijih britanskih medija usmjerenih na mlađu populaciju, kao što su DJ Mag, Billboard, IQ, Mixmag, Pulse Radio, Festpop i mnogi drugi. Kroz kompleks Stella Maris u četiri dana je prošlo 50.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Penduluma, DJ Spillera, Dubioza Kolektiva i brojnih drugih izvođača.

Uspjeh premijernog izdanja rezultirao je nominacijom u dvije kategorije na Europskim festivalskim nagradama – za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno i “Best New Festival”, odnosno najbolji novi festival u cijeloj Europi!