Američka metal atrakcija Trivium dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture
25. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Američka metal atrakcija Trivium dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture

U nedjelju 1. travnja će u zagrebačkoj Tvornici kulture nastupiti američki Trivium, jedan od trenutno najzanimljivih bendova na metal sceni.

Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi i djeluju od 1999. godine. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash i melodičnog death metala. Svoj prvi album „Ember to Inferno“ su objavili 2003. godine za manje poznatu diskografsku kuću Lifeforce. 2004. potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. Posljednji album „The Sin and the Sentence“ je objavljen 20. listopada 2017.. U Zagrebu će nastupiti u sklopu svoje europske turneje u nedjelju 1. travnja.

Kao posebni gosti na ovoj turneji dolaze hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju svoj drugi album „Nightmare Logic“ i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju svoj prvi album „Animus“.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijene ulaznica iznose 160 kn do 1. prosinca, od 2. prosinca će ulaznice koštati 190 kn, dok će na dan koncerta biti 210 kn. Više na eventim.hr.