Accept, Cannibal Corpse i mnogi drugi na MetalDays 2018 festivalu
27. studenoga 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Accept, Cannibal Corpse i mnogi drugi na MetalDays 2018 festivalu

Za sve prijatelje i potencijalne posjetitelje slovenskog MetalDays 2018 festivala, koji će se održati u terminu od 22. – 28. srpnja iduće godine, donosimo veliku većinu bendova koji su potvrdili svoj nastup na navedenom festivalu, uz napomenu da svi headlineri još uvijek NISU potvrđeni, te će biti objavljeni u najkraćem mogućem roku.

Naime, čeka se samo zeleno svjetlo menadžmenta bendova kako bi se uskladili svi potrebni termini i detalji vezani uz nastup. Međutim, kao što je svima dobro poznato, MetalDays festival mnogo je više od isključivo headlinerskih nastupa, te stoga donosimo nova zvučna imena koja će krajem srpnja utaboriti u dolini rijeke Soče: Accept, Hatebreed, Alestorm, Cannibal Corpse, Epica, Municipal Waste, Ensiferum, Primordial, Watain, Hate, Rage, Jinjer, Goatwhore, Belphegor i mnogi drugi, a cijeli popis bendova možete provjeriti na ovom linku: http://www.metaldays.net/Line_up

Kao što je to bio i ove godine, MetalDays festival održavat će se na tri pozornice; Ian Fraser Lemmy Kilmister pozornica (main stage), Bosko Bursac pozornica (2nd stage) and NewForces pozornica, namijenjena isključivo mladim, neafirmiranim bendovima.

Broj ulaznica i ove godine ograničen je na 12 000, uz napomenu da je do ovoga trenutka prodano već polovica kapaciteta festivalskog prostora, stoga pozivaju sve koji su još uvijek neodlučni, da požure s kupnjom svoje ulaznice iz razloga što se kapacitet festivala neće proširivati, bez obzira na potražnju. Ulaznice možete kupiti na ovom linku: https://www.mhshop-online.com/c373/metaldays-2018.