Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali Cibonu tjedan i pol prije koncerta
28. studenoga 2017.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali Cibonu tjedan i pol prije koncerta

Svake godine početak adventa obilježi i tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu. I oovog puta klapa je uspjela rasprodati koncert tjedan i pol unaprijed što ih je jako razveselilo.

Prije Zagreba klapa će nakon četiri godine zapjevati u Koprivnici 2. prosinca u sportskoj dvorani ‘Fran Galović’. Raduje ih ponovni susret sa zagrebačkom publikom je na tim koncertima uvijek vlada odlična atmosfera, kraj koncerta svi dočekaju na nogama nakon čega slijedi nekoliko biseva. Klapu dodatno veseli velika brojka fanova koja stiže iz inozemstva kao i svake godine.

Klapa uistinu može zaključiti 2017. godinu vrlo zadovoljno jer je to godina u kojoj su ispunili svoj dugogodišnji san zapjevavši u pulskoj Areni u izravnom prijenosu na HTV-u, nedavno su bili nagrađeni prestižnom međunarodnom turističkom nagradom čime su ušli u Klub zaslužnih za razvoj turizma te im je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila Povelju Republike Hrvatske.

Kraj godine će dočekati u svom Zadru gdje će na sam Božić zapjevati u Arsenalu, a za Novu godinu na Narodnom trgu zajedno s Markom Škugorom.

– Evo nas brzo u Zagrebu, vjerovali ili ne, ovo je 12. put zaredom. Radujem se zajedno sa klapom što je to još jedan u nizu naših koncerata, naših susreta sa prijateljima, a to je naša publika. Ove godine nam u goste dolazi Meri Cetinić i već sada zamišljam kako će Cibona pivati ‘Konobu’, ‘Zemlju dide mog’ i sve najlipše pisme klape Intrade. Pozivam sve i nadam se da ćemo se svi stisnuti i zajedno zapivati – rekao je nedavno Tomislav Bralić.