Parni valjak rasprodao Arenu Zagreb – u petak nas očekuje spektakl!
30. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Parni valjak rasprodao Arenu Zagreb – u petak nas očekuje spektakl!

Savršena vijest za Parni valjak i njihovu jedinstvenu akustično-električnu „2u1“ turneju.

Nakon što su rasprodali pulsku, varaždinsku i splitsku Arenu na red je došao i Zagreb. Turneja koja pratimo već godinu i nekoliko mjeseci završava ovog petka, 1.12. u rasprodanoj zagrebačkoj Areni gdje će Parni valjak napokon usrećiti svoje vjerne obožavatelje. Nadamo se kako ste nabavili svoje ulaznice za ovaj koncert vrhunske produkcije.

Kao što smo već spomenuli, koncertna turneja nosi naziv „2u1“ jer se sastoji od akustičnog i električnog dijela tako da će svi doći na svoje – ljubitelji žešćih ritmova, ali i romantične duše u akustičnom dijelu koncerta.

Parni valjak je jedan od naših najuspješnijih bendova koji je na sceni preko 40 godina i svakim koncertom dokazuju da su zaista jedan od najboljih rock sastava na našoj sceni, a ovim koncertom i ovom produkcijom su pokazali da im originalnih ideja ne nedostaje i da su svojoj publici uvijek spremni ponuditi nešto novo.

Samo sretnici koji su svoju ulaznicu kupili na vrijeme, uživat će u stihovima i ritmovima Parnog valjka, ali i ovom jedinstvenom scensko vizualnom spektaklu.

Vidimo se u petak!

Foto: Sašo Radej