Sea Star Festival stavlja u prodaju ulaznice sa 70% nižom cijenom
4. prosinca 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Sea Star Festival stavlja u prodaju ulaznice sa 70% nižom cijenom

Početak prodaje ulaznica za drugo izdanje Sea Star festivala tempirano je za utorak, 5. prosinca točno u 10 sati.

U ponudi će se naći festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu. Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata. Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. I festivalske i VIP ulaznice moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima te online kod Ticket Shopa i Entria.

“Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita da domaćoj i regionalnoj publici prvoj ponudi ulaznice po cijenama koje su neuporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istog ranga. Znamo vrlo dobro odakle smo potekli, iz koje želje smo sve pokrenuli. Sa našom publikom smo na iste fakultete išli, u istim klubovima svirke slušali te, iako na naše festivale dolazi publika iz preko 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, nam je uvijek na prvom mjestu”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Novi Sea Star festival održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris.  Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan “after party”, tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu.

Foto: Nikola Knežević