Kojoti predstavili spot za novu pjesmu i goste na skorašnjem koncertu u Tvornici kulture
5. prosinca 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Kojoti predstavili spot za novu pjesmu i goste na skorašnjem koncertu u Tvornici kulture

Erotic Biljan and His Heretics, davno potvrđeni junaci domaće garage rock scene, nastupit će kao gosti na prvom samostalnom, zagrebačkom koncertu grupe Kojoti ove subote, 9. prosinca u Tvornici Kulture.

Erotic Biljan and His Heretics i Kojoti osim dugogodišnjeg prijateljstva i ljubavi prema čistom rock ‘n’ rollu te čvrstim gitarskim riffovima, dijele i grad Vinkovce odakle dolazi osnivač Heretica, Zvonimir Biljan, te istu izdavačku kuću, Dancing Bear, za koju su oba benda objavila sve svoje albume.

EB&HH prošle su godine za Dancing Bear i Dirty Old label, objavili vrhunski limited edition u tri boje LP ‘The Devil Stole My Record” na kojem se nalazi ukupno 13 pjesama odnosno 13 instrukcija kakav sirovi, pravi, čvrsti i sexy garage zvuk mora biti i zvučati. Od tih trinaest pjesama, 12 ih je original, a jedina obrada je ona garage rock institucije iz Finske, grupe The Flaming Sideburns.

Dakle, u subotu 9. prosinca Erotic Biljan and His Heretics publiku će dobro i kvalitetno zagrijati za ono što što će uslijediti nakon – za koncert Kojota koji su najavili pravi koncertni spektakl, vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju, dobar zvuk, izvodit će svoje najveće hitove ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Razuzdan i lud’ na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme), ‘Halucinacija’, ‘Sto milja’, ‘Izgubljen u svemiru’, ‘Moćan san’, te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’ za koju upravo sada gledamo premijeru. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Uz sve to na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’. U to luksuzno, lijepo dizajnirano izdanje, bit će zapakirana sva tri albuma plus neobjavljene snimke, a sve to popraćeno bogatom knjižicom s velikim brojem fotografija, tekstova i osvrta na rad grupe Kojoti. Boxset će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosnica biti pušten u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopove.

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • www.entrio.hr