Tedi Spalato novim spotom “Najlipša na svitu” najavljuje novi album
12. prosinca 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Tedi Spalato novim spotom “Najlipša na svitu” najavljuje novi album

Tedi Spalato, jedan on naših najboljih izvođača i autora, novim spotom ‘Najlipša na svitu’ najavljuje novi album koji će se uskoro naći u prodaji.

Veliki Jakša Fiamengo je Tedija jednom prilikom nazvao zadnjim pjevačem romantičarom što on dokazuje iz pjesme u pjesmu. Svoju publiku je naviknuo da uvijek daje sve od sebe te da od njega mogu očekivati samo pitke, uhu ugodne pjesme prepune emocija.

Autor glazbe i aranžmana je Tomislav Mrduljaš, a tekst pjesme ‘Najlipša na svitu’ potpisuje Robert Pauletić. U spotu, koji je bio sniman u Šibeniku i Splitu, glume talentirani splitski glumci Aneta Matulić i Ivan Baranović.

– Pjesma je nastala u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu koji je autor glazbe i producent, a autor teksta je Robert Pauletić. Skorašnji album u izdanju Scardone nosi ime po ovoj pjesmi, koja se zove ‘Najlipša na svitu’. Spot je sniman u Heritage Palace Varoš hotel u Splitu i jednom prekrasnom starom stanu u centru Šibenika, a mladi splitski glumci koji igraju u spotu su Aneta Matulić i Ivan Baranović u režiji Željka Petreša. Skladba odiše radošću i ljubavi prema voljenoj ženi, aranžman je vrlo svjež i nadamo se uspjehu pjesme – kazao je Tedi Spalato.

Ovom pjesmom najavljuje novi album, a na njemu će se, među ostalima, naći pjesma posvećena Vinku Coci ‘Vidi li se šta odozgar’, pjesme ‘Nisan oženija koju san jubija’ i ‘Štorija’ iz mjuzikla Naša bila štorija, ‘Ako stvarno voliš ženu’, duet s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade ‘Sve dok bura dere’ i Miroslavom Škorom ‘Zlatna polja moga djetinjstva’.

Tedi će 4. veljače održati veliki gala koncert pod nazivom ‘Sve ću preživit’ u Lisinskom koji organizira Hrvatska liga protiv raka povodom 51. godišnjice borbe protiv svih vrsta tumora. Kao gost na koncertu će mu se pridružiti i Gibonni.

– Rado sam se odazvao koncertu “Sve ću preživit” jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti – rekao je Tedi Spalato.