Zabranjeno pušenje u duhu novogodišnjih praznika izbacilo novu pjesmu i najavilo novi album
12. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zabranjeno pušenje u duhu novogodišnjih praznika izbacilo novu pjesmu i najavilo novi album

U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu “Nova godina”, zagrebačka glumica Bojana Gregorić – Vejzović izbacuje Seju Sexona iz stana.

No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska.

“Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima.”

Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ukoliko želite Novu godinu dočekati uz Zabranjeno pušenje, budite 31.12. u Biogradu na Moru gdje će Zabranjeno pušenje uz koncert sve prisutne uvesti u Novu 2018. godinu. Koncert će biti održan u parku kod kolodvora.

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić – Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji “Spektroom” studija, koju potpisuje Nikola Blagojević.

Spot je režirao Saša Peševski, a scenarij je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. Scenografiju je radila Lea Petrović Numić, kostime Belma Žiško, frizuru “EN studio”, a make-up Naida Đekić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji “Boris Smoje”.

“Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame” – za kraj je rekao Sejo Sexon.

Pjesma “Nova godina” najavni je singl novog albuma grupe Zabranjeno pušenje koji je planiran za svibanj 2018. godine