Sara Renar prije Darka Rundeka u Domu sportova
13. prosinca 2017.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Sara Renar prije Darka Rundeka u Domu sportova

Tri dana uoči najočekivanijeg koncerta ovog prosinca u Zagrebu – subotnjeg nastupa Darka Rundeka u Velikoj dvorani Doma sportova – poznata je satnica događaja, ali posebna gošća.

Čast da otvori program pripala je uspješnoj zagrebačkoj kantautorici Sari Renar koja je nagrađivana glazbenica i iza sebe ima tri studijska izdanja. Album “Djeca” je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara imala dvije nominacije, a osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Još uvijek traje turneja na kojoj promovira svoj treći studijski album pod imenom “Tišina” koji je dobio neke od najboljih recenzije 2017. te je proglašen izdanjem godine u brojnim medijima. Posljednje priznanje dobila je u ožujku kada je “Tišina” nominirana za IMPALAU – Europski album godine. Svoje četvrto izdanje, konceptualno live studijsko ostvarenje “Gdje povlačiš crtu” Sara će objaviti 17. siječnja.

“Apokalipso” se vraća kući u subotu, 16. prosinca kao finale obljetničke “ApoCalypso Now” turneje. Dvorana u kojoj je krajem davne 1996. po prvi put izvedena ova pjesma bit scena najvećeg Rundekovog samostalnog zagrebačkog koncerta posljednjih desetljeća. Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20:00, nastup Sare Renar će započeti u 20:30, a Darko Rundek i njegov bend se na pozornicu penju u 21:30.

Koncert je originalno planiran u Maloj dvorani, ali je zbog ogromnog interesa prebačen u omiljeni gradski koncertni prostor još 21. studenog.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 120 kn.

 Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr