Poklanjamo ulaznice za veliki božićni koncert Crvene jabuke u The Bestu
19. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poklanjamo ulaznice za veliki božićni koncert Crvene jabuke u The Bestu

Najslađa glazbena poslastica ovog Božića u Zagrebu zasigurno će biti koncert grupe koja usrećuje generacije obožavatelja.

Legendarni Žera i Crvena jabuka dolaze u zagrebački klub The Best, četvrtak 21.12. u 20:00 sati! U trideset godina djelovanja, ‘jabuka’ je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme put ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, diraju srce i dušu. Poznati višesatni koncerti Crvene Jabuke i svevremenski hitovi dovoljan su razlog da 21.12. dođete na veliki božićni koncert u klub The Best.

Nakon odličnih nastupa klape Cambi, Miroslava Škore i posljednjeg Harija Rončevića, The Best i ovim koncertom nastavlja program četvrtkom pod nazivom #TheBestClassic. Riječ je o terminu rezerviranom za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i mirnijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, uz obilje sjedećih mjesta.

Ne propustite stoga božićni koncert Crvene jabuke u The Best, četvrtak 21.12. u 20:00 sati! Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, a ulaznice po cijeni od 60kn, potražite putem sustava Eventim.

Najsretnijim čitateljima osigurali smo i poklon ulaznice, a sve detalje potražite na našoj Facebook stranici.