Vanna objavila spot za pjesmu “Najbolji ljudi” koju izvodi na 65. Zagrebfestu
21. prosinca 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Vanna objavila spot za pjesmu “Najbolji ljudi” koju izvodi na 65. Zagrebfestu

Jedna od naših najboljih pjevačica, Vanna, na skorašnjem će 65. Zagrebačkom festivalu nastupiti sa svojom autorskom pjesmom ‘Najbolji ljudi’.

Uz Vannu, za prekrasnu pjesmu zaslužni su Ante Gelo i Goran Kovačić koji su bili zaduženi za aranžman i produkciju pjesme, dok je mix radio Branimir Jovanovac. Spot sniman u jednom kadru potpisuje Ratio Video Production. O radnji spota Vanna kaže: ‘Spot u kontinuitetu dočarava isti takav kontinuitet tzv. malih, običnih radnji u jednom danu zbog kojih ponekad prekinemo neku misao, neki osjećaj ili ideju. Baš kao i u životu, tada prođe jedan trenutak kojeg ne možemo vratiti, možemo ga se samo sjetiti.“ Vanna o svojoj novoj pjesmi govori s puno umjetničkog žara: ‘Baš poput prošlog singla ‘Izmiješane boje’ koji je naišao na nevjerojatan odjek kod publike, ‘Najbolji ljudi’ su također moja autorska pjesma, pa mi je tim bliža i posebnija. Neposrednost emocija naglašena je raskošnim aranžmanom Ante Gele i Gorana Kovačića koji su dolazili do pravih rješenja ponovno me oduševivši svojim talentom.

Ovo je već drugi solistički singl koji smo odsvirali onako spontano, s guštom u studiju i odlučili da baš takav aranžman najbolje definira pjesmu. Snimili smo i sjajne gudače, a pridružili su nam se i članovi mog benda Kristijan Zorjan i Robi Vrbančić s kojima provodim puno vremena na svirkama pa odlične atmosfere, ali ni kreativnosti nije nedostajalo. Otvorili smo neki novi put te na krilima fenomenalne suradnje već radimo na novim pjesmama.’
Iako se od samog početka svog glazbenog djelovanja pojavljivala i u ulozi autora pjesama koje je sama interpretirala, izgleda da su Vanninu autorsku snagu prepoznali i drugi izvođači.

Naime, aktualni singl popularnog benda The Frajle ‘Ne idi’ potpisuje upravo Vanna. Nakon ‘Izmiješanih boja’ koja je jedna od najemitiranijih novih pjesama 2017. godine i nedavno objavljenog dueta sa Zsa Zsom ‘Tragom tvojih tragova’, Vanna novim singlom i nastupom na Zagrebačkom festivalu 26. siječnja spektakularno ulazi u 2018. godinu u kojoj će snagom prave dive spremno dočekati sve izazove koje donosi jedna velika glazbena karijera.