Najbolji Nirvana tribute band dolazi iz Amerike u Hrvatsku
1. siječnja 2018.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Najbolji Nirvana tribute band dolazi iz Amerike u Hrvatsku

U petak 16. veljače po prvi puta u Zagreb dolazi najbolji svjetski Nirvana tribute band iz Bostona u slopu programa pod nazivom »Grunge night in memoriam Kurt Cobain«.

Nirvana tribute predvodi karizmatični Jon O’Connor koji se potpuno uživio s ulogom Kurt Cobaina i slovi za njegovu najbolju reprodukciju. Povod ove turneje je obilježavanje 25 godina »MTV Unplugged« koncerta koji se dogodio 1993. godine u New Yorku i objavljen je na albumu i DVD-u koji su prodani u višemiljunskoj tiraži. Pjesma »Man Who Sold The World« dospjela na sve svjetske top liste što je ponukalo samog David Bowiea da ju vrati u svoj koncertni repertuar. Pored toga s ovim koncertom obilježavamo i rođendan Kurt Cobaina koji bi 20. veljače napunio 51 godinu.

Koncert će biti podijeljen u dva dijela, prvi dio će biti akustičan s presjekom pjesama »MTV Unplugged« albuma, dok će drugi biti električan best of Nirvana. Nakon koncerta će se nastaviti grunge party na kojem će dj Schultz puštati sve grunge hitove te bendove koji su utjecali na Kurt Cobaina i Nirvanu i na koje je Nirvana utjecala.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 90 kn do 15.01., 120 kn od 16.01. i 140 kn na dan koncerta. Ulaz na Grunge party nakon koncerta s početkom u ponoć će iznositi 20 kn. Pretprodajna mjesta u Zgrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25, u Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, Eventim sustav, www.eventim.hr